En bilverkstad i Värnamo

Snart är det dags för den årliga älgjakten och jag ska ta bilen och köra ända upp till Norrland för att vara med i ett jaktlag. Det gäller att se om sin bil likaväl som man ser om sitt hus. Jag har mitt på det torra eftersom jag alltid lämnar in min bil för service eller reparationer på en bilverkstad i Värnamo som heter Perssons Div. Service. 

 

Jag tänkte mig att jag helt kort skulle ta och skriva ett inlägg om just denna bilverkstad i Värnamo för jag tycker verkligen att det här är en bra bilverkstad som jag känner mig säker på att också ni skulle gilla. Det är långt ifrån alla bilverkstäder som har den erfarenhet och kompetens som de har på Perssons Div. Service. De har kompetensen inom de flesta bilmodeller. Jag är imponerad av hur strukturerat och noggrant de arbetar. Sista gången var det ett fel på bilen som ingen riktigt kunde säga vad det var. Då gick bilmekanikerna igenom bilen metodiskt utifrån en checklista och det tog bara några minuter för dem att identifiera problemet. Jag har hittat “min” verkstad och aldrig att jag skulle vilja byta. Nu bär det som sagt av till Norrland om ett tag och innan jag kör i väg kommer bilen få sig en ordentlig genomgång och service. Jag vill ju inte bli stående på någon skogsväg utan mobiltäckning med motorstopp. Perssons Div. Service är oftast billigare än många andra verkstäder så om du tycker att du får betala för mycket på din nuvarande verkstad kanske du skulle tjäna på att byta till denna bilverkstad i Värnamo i stället. Perssons Div. Service består av ett gäng mycket trevliga och kompetenta bilmekaniker som riktigt brinner för att få hjälpa folk med deras bilar.