Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB

Hej och god eftermiddag! Äntligen har jag en stund över till att skriva till mina kära läsare här på bloggen. Det har varit mycket nu med renoveringen och målningen av huset. Jag har inte haft tid alls till att ägna mig åt min älskade hobby som är att fiska och jag märker att jag inte mår bra om jag inte får komma ut i naturen och fiska. Just nu håller det på att målas både väggar och tak och även trappan upp till andra våning ska få sig en omgång med färg. Jag har anlitat en målare i Lund till det här jobbet och de kommer ifrån ett företag som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB. Det börjar bli riktigt fint härhemma nu. Jag ska nämna några ord om Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB, för jag tror att dessa tjänster som de erbjuder är något som flera av er läsare också är intresserade av. Man kan anlita det här företaget för det allra flesta jobb inom både måleri men det finns hantverkare med andra kompetenser att tillgå på det här företaget så det går att få hjälp både med kakel och inom entreprenad. Om du behöver en målare i Lund som jag, då kunde du ju ta hjälp av det här företaget du också! Det är tre år sedan jag flyttade in i huset och jag har haft en hel del hantverkare här ifrån olika företag. Tyvärr är det ett par stycken som inte varit seriösa vilket gjorde att jag till den här målningen var väldigt noga med att ta referenser. Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB har fått väldigt bra omdömen av tidigare kunder och nu när jag själv får hjälp av deras målare här i Lund kan jag inget annat säga än att jag är supernöjd.