Utlunda Entreprenad AB

Hej och god förmiddag! Jag ska snart ge mig iväg ner till sjön för att fiska abborre men först ska jag skriva ett inlägg om ett företag som kan hjälpa till inom trädfällning i Täby. Jag trivs så bra i det här huset så det är inte klokt. Jag tycker om att bo på landet för här kan jag ägna mig åt både jakt och fiske men samtidigt bor jag nära stan med allt vad det innebär. Det bästa av två världar! Jag har ägnat rätt så mycket tid till att få ordning i trädgården och det har varit flera olika företag involverade och jag har nog skrivit till er och berättat om de flesta. Utlunda Entreprenad är ett företag som utför trädfällning i Täby och i Norrtälje men om just detta företag har jag inte skrivit förut. De har fällt fyra otympliga träd i trädgården och nu har trädgården blivit en helt annorlunda och mycket bättre plats att vara på. Innan nådde aldrig solen ner till altanen trots att den ligger i söderläge. Det blev inte av att man utnyttjade altanen för hur roligt är det att sitta i skuggan? Nu är det liv och rörelse på altanen igen kan jag lova med både gasolgrill och snygga utemöbler. Min fru och jag är väldigt tacksamma till att Utlunda Entreprenad har fällt de här träden. Jag tycker att det här är ett företag som det är väldigt bra att känna till. Det här med att få hjälp med någon trädfällning i Täby eller Norrtälje tror jag faktiskt rätt så många är intresserade av. Har ni något träd ni vill få bort så ska ni veta att personalen på Utlunda Entreprenad kan hjälpa er med detta till rimliga priser.